Terug naar het overzicht

Nomineer een vrijwilliger

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Gemeente Hoeksche Waard wil haar waardering voor vrijwilligers laten zien met een feestelijk diner op 7 december 2020 (onder voorbehoud) en nodigt organisaties en inwoners van harte uit om vrijwilligers en projecten te nomineren die zorgen voor verbinding.

Op verschillende maatschappelijke terreinen – zoals sport, welzijn, wonen, integratie, emancipatie en veiligheid – zijn vrijwilligers actief. Zij zijn de drijvende krachten in onze samenleving en de verbindende schakel die ervoor zorgt dat iedereen kan meedoen in onze samenleving.

Dat verdient waardering en gemeente Hoeksche Waard wil die waardering uiten met een diner op een speciale Hoeksche Waardse locatie. Een onafhankelijke jury bepaalt wie van de genomineerden uitgenodigd worden voor dit diner. Er wordt voor gezorgd dat dit diner voldoet aan de dan geldende richtlijnen van het RIVM en dat die zorgvuldig in acht worden genomen. Hierover te zijner tijd meer.

Ken je zo’n initiatief en wil je vrijwilligers in het zonnetje zetten? Nomineer ze dan voor deze waarderingsprijs. Je kunt tot 16 oktober een nominatie invullen via https://www.welzijnhoekschewaard.nl/vrijwilliger/gemeentelijke-waardering.