Terug naar het overzicht

Nieuwe gemeentegids Hoeksche Waard is uit

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Deze week of volgende week valt de gemeentegids Hoeksche Waard 2022 in uw brievenbus. In de gemeentegids staat een uitgebreid overzicht van alle openbare voorzieningen, instellingen, verenigingen en het bedrijfsleven in gemeente Hoeksche Waard. Ook vindt u in de gids informatie over gemeentelijke producten en diensten. De gratis gids wordt uitgegeven door Akse Media.

Heeft u op 1 januari nog geen gids ontvangen?

Dan kunt u een exemplaar ophalen bij ons servicepunt in Oud-Beijerland (W. van Vlietstraat 6) of Maasdam (Sportlaan 22). Check van tevoren wel even de openingstijden. Of bel ons via telefoonnummer 14 0186. Wij kunnen u er dan eentje toesturen.

Alle informatie staat ook online

Naast de papieren versie kunt u ook online de digitale gemeentegids raadplegen. Hier kunt u via de zoekfunctie direct de contactgegevens van een instelling of bedrijf vinden. Of blader eens online door de e-book versie van de gids. En wist u dat er ook een zogenaamde toegankelijke digitale gemeentegids is? De informatie in deze gids is toegankelijk voor mensen met een visuele (zicht), auditieve (gehoor), verstandelijke of motorische beperking. Maar ook voor senioren, mensen met kleurenblindheid of dyslexie en mensen die Nederlands als tweede taal spreken. Ook deze versie is online beschikbaar. Wilt u liever de app downloaden? Zoek op ‘Gemeentegids App’ in de Appstore of Google Play store.

Wijziging? Geef het door aan Akse Media

Uitgever Akse Media is verantwoordelijk voor het overzicht met contactgegevens. Mist u misschien nog een instantie in de gemeentegids of kloppen bepaalde gegevens niet meer? Stuur dan een e-mail naar redactie@aksemedia.nl of bel (0223) 67 30 10. Zo houden we samen het overzicht actueel en compleet.