Terug naar het overzicht

Najaarseditie seniorenmagazine Wegwijs

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Houd uw brievenbus eind volgende week in de gaten! Binnenkort valt het najaarseditie van het seniorenmagazine ‘Wegwijs’ weer op de deurmat van alle 70-plussers in de Hoeksche Waard.

In deze Wegwijs neemt een gepensioneerde landbouwer u mee naar het vrijwilligerswerk op Tiengemeten, vertelt een vitale weduwnaar van 92 dat hij graag een maatje wil ontmoeten om eropuit te gaan en bijt Gerard Cox de spits af in onze nieuwe rubriek ‘Echt Hoekschewaards’.

Hoe leermeesterschap in de praktijk ontstaat leest u in de rubriek Bijzonder en in de rubriek Ontmoeting maakt u kennis met een swingende beweegactiviteit door de coronaband ‘Mag geen naam hebben’. In de gemeenterubriek informeren we u over de campagne Hoorwinst en over de gemeentelijke regeling bij hoge zorgkosten. Dat wonen ook in de Hoeksche Waard een belangrijk onderwerp is vindt u terug in de verhalen van Hoeksche Waarders die verhuisden en een moeder die is gaan wonen in de tuin van haar mantelzorgende dochter. U krijgt tips hoe u uw woning levensloopbestendig kunt maken en informatie over de Inspiratiebus.

Tenslotte vindt u bij Wetens(w)aardigheden leuke tips en websites ter inspiratie.