Terug naar het overzicht

Milieustraat alleen nog op afspraak toegankelijk

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Met ingang van maandag 14 december 2020 is de milieustraat in Westmaas alleen open voor inwoners die vooraf een afspraak hebben gemaakt. Deze afspraak kan nu eenvoudig gemaakt worden via de website www.radhw.nl, via de app RAD HW of telefonisch via 0186 – 57 25 86.

Afgelopen voorjaar stonden er tijdens de eerste golf van COVID-19 lange wachtrijen voor de milieustraat in Westmaas. Dit was toen een onbedoeld neveneffect van de intelligente lockdown.  De RAD constateert nu opnieuw langere wachtrijen, als gevolg van de recentelijk aangescherpte maatregelen.

Met een afsprakensysteem wordt het aantal bezoekers beter verdeeld over de dag. Piekmomenten en onvoldoende doorstroom van bezoekers wordt hierdoor voorkomen. Dit sluit aan bij het landelijk beleid om de verspreiding van het virus terug te dringen. Voordeel is dat lange wachtrijen worden voorkomen.

U kunt uw bezoek maximaal 2 weken vooruit plannen

Nadat u heeft gereserveerd wordt de afspraak digitaal bevestigd. Het maken van een afspraak kan eenvoudig via de website www.radhw.nl, via de app RAD HW of telefonisch via 0186 – 57 25 86. Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd is er een keuzemogelijkheid voor een bepaalde datum en tijdblok.

Het is nu mogelijk om een afspraak in te plannen voor maandag 14 december.

Let op:

  • Vanaf 14 december 2020 is een bezoek zonder reservering niet mogelijk. Zonder reservering krijgt u geen toegang.
  • Reserveren kan uitsluitend via www.radhw.nl, via de RAD HW app of telefonisch via 0186 – 57 25 86.
  • Kijk voor alle richtlijnen en tips voor uw bezoek aan de milieustraat op www.radhw.nl.
  • Houd u aan de maatregelen.
  • Tip: download de app RAD HW.

U las zojuist een nieuwsbericht van RAD Hoeksche Waard.