Terug naar het overzicht

Maak ’t samen waar(d)!

Dit nieuwsbericht is verlopen.

De afgelopen maanden zijn voor veel winkeliers, horecaondernemers, recreatie-en toerisme-ondernemers, streekproducenten en (culturele) instellingen heel moeilijk geweest. En nog is het zwaar; bezoeken en daarmee omzetten zijn de afgelopen maanden drastisch gekelderd en krabbelen nu moeizaam op. Gemeente Hoeksche Waard maakt zich zorgen over de effecten van de coronacrisis op de economische ontwikkeling en daarmee de vitaliteit van het gebied. Daarom heeft de gemeente een actieplan Economische gevolgen coronacrisis opgesteld.

1 van de acties uit dit plan is een gezamenlijke ‘koop lokaal actie’

Met deze actie willen we ondernemers gericht op winkelen, horeca, streekproducten, (water)recreatie & toerisme, kunst, cultuur, historie en erfgoed ondersteunen door hun producten en diensten nog beter zichtbaar te maken bij de inwoners van de Hoeksche Waard én de regio. Dat doen we via Beleef Hoeksche Waard (website, Facebook en Instagram). 

Maak ’t samen waar(d)

Onder het motto ‘Maak ‘t samen waar(d)’ vragen we de inwoners van de Hoeksche Waard en de regio om Hoeksche ondernemers en instellingen te steunen, lokaal te kopen en activiteiten te ondernemen. Volg Beleef Hoeksche Waard en zie wat voor leuke winkels, horeca, recreatieplekken et cetera de Hoeksche Waard te bieden heeft! Er komen ook leuke acties en arrangementen aan dus nog meer reden om Beleef Hoeksche Waard te volgen. 

Doe mee!

Ben je inwoner, koop dan zoveel mogelijk lokaal en volg de Facebookpagina Hoeksche Waard of Instagram Beleef Hoeksche Waard. Wil je een ondernemer in het zonnetje zetten? Of ben je een ondernemer en wil je meer weten of heb je een idee voor een samenwerking? Neem dan contact op met Wendy Hofman, kwartiermaker Gebiedsmarketing via wendy.hofman@gemeentehw.nl.