Terug naar het overzicht

Internationaal spreker Thomas Rau hoofdspreker op de Duurzaamheidsdag Hoeksche Waard voor ondernemers

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Op vrijdag 8 oktober is het zo ver: de jaarlijkse Duurzaamheidsdag Hoeksche Waard voor ondernemers. En deze keer met 1 van de meest invloedrijke mensen in Nederland en ver daarbuiten op het gebied van Duurzaamheid – Thomas Rau – als hoofdspreker. Het thema dit jaar is ‘De waarde van minder; optimaal benutten van grondstoffen en energie’. En dat op het moment dat berichten over schaarste van grondstoffen, zoals hout en bouwmaterialen, zeer actueel zijn. Hoe zorgen we dat we in de nabije toekomst ook nog over grondstoffen beschikken om ons werk te doen? Ben je daar benieuwd naar, meld je dan meteen aan via de website van Ondernemersvereniging Hoeksche Waard.

Thomas Rau; ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair

Rau laat zien dat het energieprobleem in wezen oplosbaar is. Het is een kwestie van de juiste houding. De in rap tempo toenemende schaarste aan grondstoffen is veel nijpender. Als ondernemer ziet hij hierin een uitdaging. Omdat verspilling van grondstoffen een mondiaal fenomeen is, wil hij verder gaan dan het werken op gebouwniveau en is zich gaan richten op het sluiten van grondstoffenkringlopen. Met energie én humor overtuigt Thomas Rau zijn publiek van de ingrijpende stappen, die nodig zijn, om de omslag van duurzaam naar levensvatbaar te maken.

Dit wil je niet missen als ondernemer! Meld je aan voor de Duurzaamheidsdag op 8 oktober

Aansluitend op hoofdspreker Thomas Rau zijn er verschillende kennisworkshops te volgen over circulaire economie en energiebewust ondernemen. In september wordt het volledige programma bekend gemaakt. De Duurzaamheidsdag Hoeksche Waard voor ondernemers vindt plaats op 8 oktober van 16.00 tot 19.30 uur. Op dit moment gaan we uit van een fysiek event op een locatie in de Hoeksche Waard, maar dit valt of staat met de dan geldende coronamaatregelen. Ondernemers, die deze dag niet willen missen, doen er goed aan om zich snel aan te melden via de website van Ondernemersvereniging Hoeksche Waard. Kunnen we minder mensen kwijt, dan dat zich hebben aangemeld? Dan wordt er gekeken naar de volgorde van aanmelden. 

Verder kennismaken met Thomas Rau? Kijk dan op de website van Thomas Rau.

De Duurzaamheidsdag Hoeksche Waard voor ondernemers wordt jaarlijks georganiseerd door Ondernemersvereniging Hoeksche Waard, Energieke Regio, Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden, provincie Zuid-Holland en gemeente Hoeksche Waard.