Terug naar het overzicht

Inloopbijeenkomst Stougjesdijk-Oost donderdag 14 september

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Onze gemeente staat voor een grote woningbouwopgave. Er is behoefte aan verschillende soorten woningen met doorstroommogelijkheden. Een wijk met koop- en huurwoningen voor alle doelgroepen. Voor starters, gezinnen, jongeren en ouderen. Het gebied tussen de Stougjesdijk en de N217 in Oud-Beijerland is aangewezen als uitbreidingslocatie voor woningbouw. Het plan is om hier ongeveer 2.500 woningen te realiseren in de periode 2024-2039.

Inloopbijeenkomst

U bent van harte welkom op de inloopbijeenkomst op donderdag 14 september in het gemeentehuis in Oud-Beijerland. Tijdens de inloopbijeenkomst over Stougjeswijk – de naam van de nieuwe wijk – zijn de gemeente en de betrokken ontwikkelpartijen aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Bureau Beaumont Communicatie begeleidt de participatie rondom Stougjeswijk. Op panelen vindt u informatie over de plannen voor de nieuwe wijk en de belangrijke uitgangspunten voor het ontwikkelingsplan. In dit plan staan straks de spelregels waar de ontwikkelende partijen zich aan moeten houden bij het maken van de meer uitgewerkte plannen.

We horen graag wat u belangrijk vindt en welke wensen en behoeften er zijn. De informatie die we tijdens de inloopbijeenkomst van u krijgen, nemen we mee naar de tweede bijeenkomst op woensdag 4 oktober.

Vooraf aanmelden

U bent van harte welkom op donderdag 14 september en woensdag 4 oktober in het gemeentehuis Oud-Beijerland aan de W. van Vlietstraat 6. U kunt zich op de projectpagina inschrijven voor 1 van de 4 tijdsblokken tussen 19.00 en 21.00 uur. Hier vindt u ook meer informatie over het project.