Terug naar het overzicht

Inloopavond nieuwbouwplannen Fazant 5 Maasdam

Dit nieuwsbericht is verlopen.

HW Wonen wil 11 nieuwbouwappartementen gaan bouwen op de locatie van de voormalige basisschool OBS de Pijler aan de Fazant 5 in Maasdam. De gemeente Hoeksche Waard wil samen met HW Wonen de plannen met u als omwonende delen. U bent van harte welkom bij de inloopavond op 27 oktober van 19.00 tot 20.30 uur.

Op panelen kunt u de stedenbouwkundige studie en planning bekijken. Tijdens deze inloopavond kunt u uw vragen stellen. HW Wonen en de gemeente Hoeksche Waard zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld over de procedure of de sloopplannen. Er zijn reactieformulieren aanwezig, hierop kunt u een reactie en/of vragen meegeven aan HW Wonen en de gemeente.

Naar welke tijd gaat uw voorkeur uit?

Aanmelden voor de inloopavond kan via ondersteuningpro@gemeentehw.nl onder vermelding van ‘Inloopavond Fazant 5’. Om de drukte te spreiden, vragen wij u een voorkeurstijd aan ons door te geven. U kunt kiezen uit 3 aankomsttijden: 19.00 / 19.30 / 20.00 uur. Wilt u in de mail aangeven naar welke tijd uw voorkeur uitgaat? Zo houden wij zicht op het aantal aanwezigen. Wilt u liever telefonisch aanmelden, dan kan dat via telefoonnummer 088-6471983.

Sloop van de school is begonnen

In de week van 25 oktober start bouwbedrijf Kuiper Infra met het slopen van de school. Het kan dus zijn dat ten tijde van de inloopavond het slopen van de oude school net aan de gang is, of al is gebeurd.