Terug naar het overzicht

Informatiebijeenkomst over mogelijke herbestemming voormalige Lidl in Oud-Beijerland

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Maandagavond 19 april houdt gemeente Hoeksche Waard van 19.00 tot 20.00 uur een digitale informatiebijeenkomst over de mogelijke nieuwe bestemming van de voormalige Lidl in Oud-Beijerland. Ontwikkelaar BoWonen informeert u tijdens de bijeenkomst over de voorlopige plannen. Ook heeft u de gelegenheid om vragen te stellen en suggesties in te brengen. U bent van harte welkom!

Over welke voorlopige plannen gaat het?

De Lidl verhuisde eind december 2019 naar de wijk Poortwijk III. Het gebouw staat sindsdien leeg. BoWonen is sinds september 2020 in overleg met de gemeente over een herbestemming van de locatie. Er ligt een voorlopig plan voor 2 kleinschalige appartementencomplexen met ruimte voor 38 appartementen, waaronder 10 appartementen in het goedkopere segment (tot € 200.000,-). De woningen zijn bedoeld voor starters en doorstromers en alleenstaanden.

Aanmelden

U kunt zich tot vrijdag 16 april 12.00 uur aanmelden via annerie.evers@gemeentehw.nl. Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u een deelnamelink met meer informatie om deel te nemen aan de digitale bijeenkomst.