Terug naar het overzicht

Informatieavond nieuwbouwproject Blom in Klaaswaal

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Op maandag 27 september houdt gemeente Hoeksche Waard en ontwikkelcombinatie Novaform-Hooghwerff een informatiebijeenkomst over het nieuwbouwproject Blom, in Klaaswaal in sporthal De Bongerd. De ontwikkellocatie grenst aan de sportvelden van Klaaswaal.

Hier komen 120 nieuwe woningen. De gemeente en de ontwikkelcombinatie gaan graag met inwoners in gesprek over het stedenbouwkundig plan voor dit gebied.

Stedenbouwkundig plan

Met de inwonerswerkgroep Wonen en Voorzieningen inventariseerden de gemeente, de ontwikkelaar en de stedenbouwkundige de eerste ideeën en wensen voor het gebied. De stedenbouwkundige verwerkte dit in een eerste opzet van het stedenbouwkundig plan. Het stedenbouwkundig plan is 1 van de eerste stappen bij de ontwikkeling van een nieuwbouwplan. Het geeft de gewenste inrichting van een gebied weer. Hierin worden de bouwvelden, het groen, de wegen, de parkeerplaatsen en het water beschreven. Tijdens de informatieavond tonen we u dit plan. U heeft dan de gelegenheid om suggesties te doen voor verbetering en vragen te stellen.

Aanmelden informatieavond

Bent u benieuwd naar de stedenbouwkundige invulling van het gebied en heeft u vragen of ideeën? Meld u dan aan voor de informatiebijeenkomst van maandag 27 september. U kunt dan aan verschillende tafels in gesprek over diverse thema’s. Aanmelden is verplicht en kan via de website Blom Klaaswaal. Op de registratiepagina kunt u kiezen uit verschillende tijdsblokken, waarop u kunt binnenlopen. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met de datum, tijd en locatie.