Terug naar het overzicht

Informatieavond nieuw zwembad in Numansdorp

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Vorig jaar oktober besloot de gemeenteraad een nieuw zwembad te ontwikkelen op het sportterrein aan de Meestooflaan in Numansdorp.
Plan 1: een zwembad met één groot bassin en een peuterbad. Dit plan komt overeen met het besluit van de voormalige gemeente Cromstrijen;
Plan 2: een zwembad met 3 bassins: een wedstrijdbassin, instructiebassin en peuterbad. Deze variant heeft de voorkeur van het college van B&W.

De plannen zijn de afgelopen 5 maanden besproken met de sportclubs en direct omwonenden. Onlangs spraken de sportclubs en de meest betrokken portefeuillehouders hun enthousiasme uit voor de plannen. Het gaat hierbij om de indeling van het terrein.

Digitale inspraakavond

Maandag 12 april houdt de gemeente een digitale inspraakavond voor omwonenden en geïnteresseerden. Tijdens deze avond geven wij een toelichting op de plannen, het verkeerskundig onderzoek en het vervolgproces. Ook ontvangen wij graag uw input zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Hoe kijkt u tegen de plannen aan? Wat vindt u goed en wat niet? De avond begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Aanmelden

Om de informatieavond bij te wonen moet u zich uiterlijk op vrijdag 9 april voor 12.00 uur aanmelden. Hiervoor gaat u naar de pagina zwembad Numansdorp. Daar kiest u voor ‘Aanmelden informatieavond’. U krijgt uiterlijk maandag 12 april 16.00 uur per e-mail een link toegestuurd om de
informatieavond bij te wonen.

Meer informatie

Meer informatie en relevante stukken vindt u op pagina zwembad Numansdorp. Heeft u vragen over het project? Neem dan contact op met Henk Jan van den Berg via telefoonnummer 14 0186 of via e-mail henkjan.vandenberg@gemeentehw.nl.