Terug naar het overzicht

Hulp bij Coronacheck QR-code

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Iedereen die officieel wil aantonen dat hij of zij gevaccineerd is, kan de coronacheck QR-code opvragen. In de app op de smartphone, zelf geprint op papier of op papier thuisgestuurd. Hoe moet dat? Op de website van de Bibliotheek Hoeksche Waard is alle informatie stap voor stap te vinden. Op het Digitaal Spreekuur (IDO) kunnen mensen hulp krijgen. Dit Digitaal Spreekuur (IDO) is een samenwerking van de Bibliotheek Hoeksche Waard en Welzijn Hoeksche Waard.

U heeft een DigiD?

Wie een DigiD én een smartphone heeft kan de coronacheck-app downloaden. Wie wél een DigiD maar geen smartphone heeft, kan in de Bibliotheek Hoeksche Waard terecht om de QR-code te printen. Neem dan je DigiD (en wachtwoord) mee. Kom naar het Digitaal Spreekuur om stap voor stap geholpen te worden of kijk op de website van Bibliotheek Hoeksche Waard.

Heeft u geen DigiD?

Dan kan Bibliotheek Hoeksche Waard op het Digitaal Spreekuur helpen met het aanvragen van een DigiD. Of bel dan het gratis nummer 0800 – 1421 of stuur een mail naar helpdesk@coronacheck.nl. Dan ontvangt u de QR-code thuis.

De digitale spreekuren (IDO)

U van harte welkom tijdens de digitale spreekuren van de Bibliotheek Hoeksche Waard en Welzijn Hoeksche Waard. Kijk voor de exacte data en tijden op de website van Bibliotheek Hoeksche Waard en van Welzijn Hoeksche Waard.