Terug naar het overzicht

Hoe vergaat het onze jongeren in coronatijd?

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Bent u ouder/opvoeder met kinderen en jongeren in de leeftijd van 10 tot 18 jaar? Dan is het vaak flink zoeken naar informatie, tips en ondersteuning over de opvoeding. Die behoefte heeft u waarschijnlijk wel, zeker in deze tijd, waarin erg veel van u en uw kinderen wordt gevraagd. 

Online bijeenkomst

Om ervoor te zorgen dat ieder kind in de Hoeksche Waard de kans krijgt om gezond, fijn, kansrijk en veilig op te groeien, werken verschillende partijen samen. Die partijen organiseren op woensdag 21 april een online bijeenkomst waar kennis, tips en adviezen worden gedeeld. Deze onlinebijeenkomst is bedoeld voor opvoeders én hun kinderen. U krijgt deze avond informatie van Café Gezien HW, Stichting Jeugdteams ZHZ, Jong HW, Enver (schoolmaatschappelijk werk) en It Takes a Village HW (ontmoetingsplekken voor ouders).

Ruimte om ervaringen te delen

Podcastmakers Joost en Lola leggen dilemma’s voor aan wethouder Joanne Blaak- van de Lagemaat en er is ruimte om ervaringen te delen en samen in gesprek te gaan in breakoutrooms. Deze gesprekken worden begeleid door een medewerker van een van de bovengenoemde organisaties.

Aanmelden

Mis deze kans niet om, samen met uw kind, informatie en advies te krijgen en ervaringen en tips uit te wisselen met andere ouders/opvoeders en hun kinderen!

Datum: woensdag 21 april 2021
Tijd: van 19.00 tot 21.30 uur
Waar: live vanuit Boezem & Co van Welzijn HW via Microsoft Teams

Klik hier om je aan te melden. De link naar de bijeenkomst volgt na uw inschrijving.