Terug naar het overzicht

Het winkelcentrum op ‘de Noord’ in Heinenoord is goed bereikbaar

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Deze week leggen we de laatste hand aan de nieuwe inrichting van het winkelcentrum van Heinenoord. Aannemersbedrijf Kraaijeveld uit Barendrecht bestraatte de afgelopen 3 maanden in opdracht van gemeente Hoeksche Waard het centrum met nieuwe gebakken klinkers. Er zijn robuuste betonbanden geplaatst om op te zitten, die ook dienen als plantenbakken. Er kwamen nieuwe bomen, waaronder een aantal leilinden aan de zijkant van Attent supermarkt Nelemans en het kunstwerk tegenover de huisartsenpraktijk kunt u weer goed zien. HW-Wonen heeft tegelijkertijd het pand van de supermarkt en de andere winkels samen met de bovenwoningen mooi gerenoveerd.

De grootste verbetering is dat het centrum beter bereikbaar is vanaf de Dorpsstraat en De Tienvoet

U hoeft als winkelend publiek nu niet meer door de nieuwbouw te slingeren om boodschappen te doen. Wij onderzoeken de mogelijkheid van een eenrichtingsweg vanaf de Wouter van den Walestraat die, voor de verkeersveiligheid, in de richting van de winkels loopt. In de komende weken plaatsen we nog een speeltoestel en verplaatsen we een elektriciteitskaste.

Officiële opening volgt

Hopelijk kan wethouder Harry van Waveren, als de coronamaatregelen het toelaten, in de zomer het centrum, samen met u, officieel openen. Als alle puntjes op i gezet zijn laten we met trots het resultaat aan de Hoeksche Waard zien.