Terug naar het overzicht

Groot onderhoud N489 gaat verder

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Vanaf maandag 25 mei wordt er door provincie Zuid-Holland verder gewerkt aan de N489 (tussen Heinenoord en Klaaswaal). Dit gebeurt in fases. Op het traject vinden de volgende werkzaamheden plaats:

  • De kruising Van Koetsveldlaan wordt vernieuwd en geasfalteerd (maandag 25 tot en met vrijdag 29 mei).
  • Tussen de Van Koetsveldlaan en Westdijk/Maasdijk worden er aanpassingen gedaan aan de hoofdrijbaan en er wordt bermverharding aangebracht (data nog niet bekend).
  • Het asfalt wordt vernieuwd vanaf de Botweg tot aan Raadhuislaan – Doesburgerweg (dinsdag 2 tot en met zondag 14 juni).
  • Het asfalt op de hoofdrijbaan vanaf de N488 Stougjesdijk tot aan Botweg wordt vernieuwd (weekend van 20/21 en 27/28 juni).
  • Op de hoofdrijbaan vanaf de Achterweg tot de N217 wordt het asfalt hersteld (in de nacht van donderdag 16 en vrijdag 17 juli).

Door de werkzaamheden wordt het verkeer op diverse plaatsen omgeleid. Dit staat aangegeven met borden. Kijk voor uitgebreide informatie over het groot onderhoud op de website van de provincie. Hier vindt u ook kaartjes met daarop de omleidingsroutes. NB: door de werkzaamheden is de RAD op zaterdag 20 juni gesloten.