Terug naar het overzicht

Gratis telefonisch advies verduurzamen woning voor woningeigenaren

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Alle woningen in Nederland gaan de komende decennia van het aardgas af. Maar hoe pakt u dat aan voor uw koopwoning? Deze en vele andere vragen rondom duurzaamheid kunt u als inwoner van gemeente Hoeksche Waard stellen in een gratis adviesgesprek met een adviseur van het Regionaal Energieloket. 

Telefonisch energieadvies

Met de actie van gemeente Hoeksche Waard en het Regionaal Energieloket krijgt u als woningeigenaar een onafhankelijk telefonisch energieadvies ter waarde van € 125,-. Wees er snel bij, want er zijn nog maar een aantal gratis adviesgesprekken beschikbaar (op=op). 

De adviseur denkt met u mee over uw huidige woonsituatie en de mogelijkheden om te verduurzamen. Ook vertelt de adviseur met welke maatregelen u het beste kunt starten, welke subsidies u hiervoor kunt krijgen, en kan de adviseur u op weg helpen met het aanvragen van een offerte. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Regionaal Energieloket. Vul uw postcode in en klik op ‘Gratis telefonisch adviesgesprek’. Er zijn nog maar een beperkt aantal gratis adviesgesprekken beschikbaar (op=op). Het is handig om voorafgaand aan het adviesgesprek een overzicht bij de hand te hebben van uw gas- en elektraverbruik.