Terug naar het overzicht

Gratis digitale informatiebijeenkomst voor huurders over energiezuinig wonen

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Het is belangrijk dat huurders in de Hoeksche Waard fijn en comfortabel kunnen wonen, maar ook dat de energierekening – ondanks de stijgende gas- en elektriciteitsprijzen – betaalbaar blijft. Daarom organiseert gemeente Hoeksche Waard in samenwerking met HW Wonen en het Regionaal Energieloket op donderdag 16 december een online informatiebijeenkomst over energiezuinig wonen. De bijeenkomst is voor alle huurders in de Hoeksche Waard. 

Direct besparen op uw energierekening

Tijdens de digitale informatiebijeenkomst ontvangt u als huurder praktische tips. Ook krijgt u uitleg over eenvoudige maatregelen, die direct thuis toe te passen zijn. Hiermee bespaart u flink op uw energieverbruik. Dat is goed voor het klimaat én de portemonnee. Uiteraard kunt u u vragen stellen. Na afloop ontvangt u een handig (digitaal) informatiepakket.

Meer weten? Neem deel aan de online informatieavond!

De online informatiebijeenkomst is op donderdag 16 december van 19.30 tot 21.00 uur. Deelnemen is eenvoudig via uw computer, tablet of telefoon. Meld u aan via de website van Regionaal Energieloket. Vul uw postcode in en klik op ‘Online informatieavond voor huurders’ en daarna op ‘Aanmelden informatieavond’.

Gemeente Hoeksche Waard organiseert samen met het Regionaal Energieloket tot en met halverwege 2022 verschillende acties over energiezuinig wonen. Op dit moment loopt er ook een isolatieactie en hybride warmtepompactie voor woningeigenaren. En begin 2022 volgt er een actie gericht op verenigingen van eigenaren (VvE’s) met informatie om de woning en het gebouw te verduurzamen. Houd hiervoor de gemeentelijke kanalen in de gaten. Of kijk regelmatig op de website van Regionaal Energieloket