Terug naar het overzicht

Gratis BoekStartkoffertje voor kinderen vanaf 3 maanden

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Zaterdag 19 juni is de eerste Landelijke BoekStart Dag. Een mooi moment om lid te worden van Bibliotheek Hoeksche Waard. Wist u dat kinderen die als baby zijn voorgelezen, later beter zijn in taal? En samen een boekje lezen de band met uw baby versterkt? U kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Om dat te stimuleren, ontvangen alle Hoeksche Waardse ouders met kinderen van ongeveer 3 maanden een brief van de gemeente met een waardebon voor een BoekStartkoffertje.

In dit koffertje zitten onder meer 2 leuke babyboekjes. Zo kunt u al vroeg beginnen met verhaaltjes vertellen en plaatjes aanwijzen. Daarnaast kan de baby gratis lid van de bibliotheek worden. Dit lidmaatschap is gratis totdat uw kind 18 jaar wordt. 

Bezoek 1 van de vestigingen van Bibliotheek Hoeksche waard

Ga met uw waardebon naar de dichtstbijzijnde vestiging van Bibliotheek Hoeksche Waard, maak uw baby lid en ontvang het gratis BoekStartkoffertje. En als u bij de bibliotheek bent, bezoek dan gelijk de babyhoek en bekijk welke leuke, nieuwe boekjes u en uw baby nog meer kunnen ontdekken! 

Ter gelegenheid van de Landelijke BoekStart Dag rijdt, op zaterdag 19 juni, het bibliotheek autootje volgeladen rond met deze vrolijke BoekStartkoffertjes. U kunt ook dan langskomen:

  • Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum, parkeerplaat van 10.00 tot 11.00 uur
  • Bibliotheek ’s-Gravendeel, parkeerplaats van 12.00 tot 13.00 uur
  • Bibliotheek Numansdorp, parkeerplaats van 14.00 tot 15.00 uur

Meer informatie 

Kijk voor meer informatie op de website van Bibliotheek Hoeksche Waard.

Op donderdag 24 juni kunt u ook deelnemen aan de digitale ouderavond, van 19.00 tot ongeveer 19.45 uur, voor ouders die willen weten hoe je voorleest aan baby’s.