Terug naar het overzicht

Geslaagd webinar woningbouwplannen Alcazar

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Half november organiseerde Stebru, in samenwerking met RoosRos Architecten en Beyond Now, een live webinar over de woningbouwplannen voor Alcazar in Puttershoek. Een geslaagde digitale informatieavond over de plannen voor deze locatie. Iedereen werd met een filmpje welkom geheten door wethouder Piet van Leenen.

Inhoud webinar

Tijdens de webinar vertelden Stebru en de architect wat er gedaan is met de reacties op de plannen tijdens de Meet & Greet van het project eerder dit jaar. Ook toonden ze de laatste ontwerpen van Ars Virens voor de woningen en voor de buitenruimte. In die buitenruimte is onder andere veel aandacht besteed aan het groen en de dorpse uitstraling. Na de terugkoppeling op de plannen werd er meer informatie gegeven over de planning van het vervolgproces.

Enquêteresultaten

De woningen die eerder nog witte blokjes waren, zijn inmiddels gemetselde huizen en appartementen die zoveel mogelijk aansluiten bij de architectuurvoorkeuren uit de eerdere enquête: dorpse, traditionele elementen met moderne uitstraling en lichte, aardse kleuren passend bij Puttershoek. Het gevarieerde aanbod werd erg gewaardeerd en sloot goed aan bij de behoefte. Er is ook gehoor gegeven aan de oproep om speelplekken voor kinderen te maken.

Op de hoogte blijven?

Webinar gemist, maar wel op de hoogte blijven van de plannen? Kijk op de website van Stebru en schrijf je in voor de nieuwsbrief.