Terug naar het overzicht

Gemeentelijke accommodaties dicht tot 1 juni - huurders kunnen reservering verplaatsen of annuleren

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Het kabinet heeft strengere maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Eén van de maatregelen is dat er tot 1 juni geen evenementen of samenkomsten mogen plaatsvinden (op enkele uitzonderingen na). Op basis van deze richtlijn blijven alle accommodaties (waaronder binnensportlocaties) van de gemeente en Bres Accommodaties gesloten tot in ieder geval 1 juni. De huurders zijn hiervan schriftelijk op de hoogte gesteld.

Heeft u bij ons gehuurd in de periode van 14 maart tot 1 juni 2020?

Dan vragen wij u om deze uren te verplaatsen naar een later moment in 2020. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar: verhuur-accommodaties@gemeentehw.nl of verhuur@bresaccommodaties.nl. Is het verplaatsen van de reservering niet mogelijk? Dan wordt deze kosteloos geannuleerd. Dit gebeurt op hele kalendermaanden.

Geef uw annulering binnen dezelfde maand door

Dit is nodig in verband met het terugstorten van de huursom. Heeft u dus een reservering in maart die u niet kunt verplaatsen maar wilt annuleren? Laat ons dit dan vóór 31 maart weten.

Heeft u nog vragen?

Wilt u uw reservering verplaatsen of annuleren? Of heeft u misschien een vraag? Mailt u dan gerust naar verhuur-accommodaties@gemeentehw.nl of verhuur@bresaccommodaties.nl. De medewerkers Verhuur doen hun uiterste best om uw vragen te beantwoorden.