Terug naar het overzicht

Gefeliciteerd! Echtpaar Soufreu uit ‘s-Gravendeel viert diamanten huwelijk

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Dinsdag 14 december, is het feest voor mevrouw en meneer Soufreu uit ‘s-Gravendeel. Het is precies 60 jaar geleden dat ze in het huwelijksbootje stapten. Dorpswethouder Piet van Leenen belde het echtpaar om hen namens het gemeentebestuur te feliciteren. Natuurlijk werd er ook een feestelijke bos bloemen bezorgd.

De 84-jarige meneer Ton Soufreu is geboren in Rotterdam en de wieg van de 79-jarige mevrouw Anna Soufreu stond in Assen. Ze hebben elkaar leren kennen toen Ton Soufreu bij zijn oma in Assen op vakantie was. Anna heeft altijd gewerkt als kantoormedewerkster en Ton als buschauffeur bij de RET in Rotterdam. Ze zijn de trotse ouders van 1 dochter. Toen Ton de pensioenleeftijd bereikte is het echtpaar naar Friesland verhuisd, waar ze 20 jaar hebben gewoond. Nu wonen ze al 8 jaar met heel veel plezier in ‘s-Gravendeel. Stilzitten daar houden Ton en Anna niet van!
Ze vinden het heerlijk om samen te fietsen, te wandelen, te puzzelen én op vakantie te gaan. Op de vraag wat volgens hen het geheim van een goed huwelijk is, antwoorden ze in koor: “Heel veel leuke dingen doen.”