Terug naar het overzicht

Gefeliciteerd! Echtpaar Blok-Brink 60 jaar getrouwd

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Het echtpaar Blok vierden vandaag hun diamanten huwelijk. Op dinsdag 16 november stapte ze 60 jaar geleden in het huwelijksbootje. Wethouder Paul Boogaard belde het echtpaar om hen namens het gemeentebestuur te feliciteren. Natuurlijk werd er ook een feestelijke bos bloemen bezorgd.

Cornelis Blok (84) woont zijn hele leven in de Hoeksche Waard en Fenna Marie Blok (80) sinds 1954. Op de vraag hoe ze elkaar hebben leren kennen, antwoord Fenna Marie: “De zus van Cornelis was mijn beste vriendin en zo is de vonk overgeslagen.”

Het bruidspaar heeft eerst in Oud- Beijerland, daarna in Numansdorp en Strijen gewoond. Sinds 2002 wonen ze weer in Oud-Beijerland. Samen hebben ze 2 zonen en 3 prachtige kleinkinderen gekregen. Cornelis heeft als onderaannemer in de bouw gewerkt en Fenna Marie heeft gewerkt tot de geboorte van de kinderen. Van spelletjes spelen tot jeu de boules: stilzitten daar doet het bruidspaar niet aan! Zo stapt Cornelis nog regelmatig op de fiets, wandelt hij graag en is te vinden in de sportschool. Het liefst overwinteren ze in Spanje, maar helaas gooit corona roet in het eten.