Terug naar het overzicht

Echtpaar Van 't Hoff-Groenenberg 60 jaar getrouwd

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Vandaag – 15 september – was een feestelijke dag voor Janni (82) en Johan (85) van ’t Hoff-Groenenberg. 60 jaar geleden stapten zij namelijk in het huwelijksbootje. Locoburgemeester Huibert Steen ging langs bij het diamanten bruidspaar en feliciteerde hen namens het gemeentebestuur met dit mooie jubileum.

Beiden komen ze uit de Hoeksche Waard, Janni uit Piershil en Johan uit Goudswaard en daar hebben ze elkaar ook ontmoet. Na hun trouwen verhuisden ze naar Barendrecht. Maar de Hoeksche Waard bleef trekken. Na 5 jaar keerden ze terug naar de Hoeksche Waard en gingen in Zuid-Beijerland wonen.

Janni heeft gewerkt als kraamverzorgster en Johan was werkzaam in de metaal als instrumentenmaker/stempelmaker. Samen kregen ze 5 kinderen. Helaas kwam hun oudste zoon op 32-jarige leeftijd te overlijden. Inmiddels heeft het echtpaar 22 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen. Ze zijn heel zorgzaam en staan altijd klaar voor de hele familie en andere naasten. Janni houdt erg van koken en kan nog steeds prachtig breien. Johan is de technische man en heeft altijd veel klusjes geklaard. Hun geheim van een goed huwelijk? Gewoon, trouw zijn aan elkaar.