Terug naar het overzicht

Dorpsontmoeting Numansdorp wordt digitale bijeenkomst

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Graag organiseerden wij een fysieke dorpsontmoeting voor alle inwoners van Numansdorp om met elkaar in gesprek te gaan over de toekomst van het dorp. Deze bijeenkomst stond gepland voor komende woensdag 17 november. Gezien de oplopende besmettingscijfers en de verscherpte coronamaatregelen gaat deze bijeenkomst fysiek niet door. Wel gaat de digitale bijeenkomst op maandag 22 november door.

Denk mee over de toekomst van Numansdorp

De afgelopen decennia ontwikkelde Numansdorp zich tot een levendig dorp. Het dorp heeft bijna 9000 inwoners en een bloeiend verenigingsleven, een gezellig centrum en een prachtige haven. Het dorp staat nooit stil en ook nu spelen in en rondom Numansdorp verschillende ontwikkelingen die van invloed zijn op de toekomst van het dorp. 

Maar hoe willen we dat de toekomst van Numansdorp eruit ziet? Hoe leven, wonen, werken, recreëren en verplaatsen wij ons later? Het is belangrijk om hierover met z’n allen na te denken. Wij willen dit graag met u doen tijdens de digitale bijeenkomst op maandag 22 november. Deze start om 19.30 uur.

Meld u aan voor de digitale bijeenkomst

Dit kan tot en met zondag 21 november via het online aanmeldformulier. U krijgt dan uiterlijk maandag 22 november van ons een link om de bijeenkomst bij te wonen. Inwoners die zich hadden aangemeld voor de fysieke bijenkomst ontvingen al eerder een bericht van ons. Meer informatie en het aanmeldformulier vindt u op de website van gemeente Hoeksche Waard.