Terug naar het overzicht

Digitale bijeenkomst zonnepark Heinenoord

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Woensdagavond 7 juli houdt gemeente Hoeksche Waard een digitale bijeenkomst voor alle inwoners van Heinenoord. Tijdens deze bijeenkomst informeren wij de aanwezigen over de stand van zaken van een zonnepark in de polder De Buitenzomerlanden in Heinenoord. Ook horen wij vooral graag wat iedereen vindt van een zonnepark op deze plek.

De bijeenkomst van woensdag 7 juli is de eerste stap die we met elkaar nemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. In september en oktober verwachten we meer bijeenkomsten te organiseren om met inwoners van Heinenoord in gesprek te gaan. Het doel is om te kijken of we samen een aantal voorwaarden en uitgangspunten kunnen opstellen. Deze moeten ervoor zorgen dat het zonnepark gerealiseerd kan worden op een manier die aansluit bij de wensen en verwachtingen van inwoners. De uitkomsten van de bijeenkomsten betrekt de gemeente bij het nemen van een besluit over het vervolgproces.

Aanmelden voor de digitale bijeenkomst

Aanmelden voor de online bijeenkomst kan via het digitale formulier op de pagina ‘Zonnepark Heinenoord’. U kunt zich vanaf vrijdag 18 juni aanmelden tot en met zondag 4 juli. Uiterlijk dinsdag 6 juli ontvangt u van ons per e-mail de link naar de digitale bijeenkomst. De avond begint om 19.00 uur en we sluiten uiterlijk om 20.45 uur af.

Heeft u nog vragen?

Kijk voor meer informatie over het project op de pagina ‘Zonnepark Heinenoord’. Of neem contact op met de gemeentelijke projectleider Alex Lagerwaard. U kunt hem telefonisch bereiken via 14 0186 (algemeen) / 088 – 647 14 34 (direct) of via e-mail alex.lagerwaard@gemeentehw.nl.

Nieuwsbrief De Buitenzomerlanden

Over alle ontwikkelingen die spelen in de polder De Buitenzomerlanden verspreiden wij een digitale nieuwsbrief. Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een e-mail naar ondersteuningpro@gemeentehw.nl. Heeft u geen internet? Meldt u zich dan telefonisch aan via 088 – 647 25 34. U krijgt dan een papieren exemplaar toegezonden.