Terug naar het overzicht

Digitale bewonersbijeenkomst woningbouw Goudswaard-Noordoost

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Op donderdag 14 november 2019 was de eerste inloopavond met inwoners over het plan om aan de noordoostkant van Goudswaard woningen te bouwen. Aan de hand van 3 schetsen dachten de aanwezigen mee over de inrichting en woningbouw op deze locatie. Alle opmerkingen zijn zo goed mogelijk verwerkt in het plan. Het resultaat toont de gemeente graag aan de inwoners.

Digitale bewonerspresentatie in plaats van tweede inloopavond

Helaas kan de geplande inloopavond door de huidige coronacrisis niet doorgaan. We hebben een andere manier bedacht om u te informeren over het plan. Vanaf vrijdag 24 april tot vrijdag 1 mei (1 week) kunt u het plan bekijken via onze website. Gaat u hiervoor naar de pagina: https://www.gemeentehw.nl/home/woningbouwprojecten/goudswaard-noordoost/.

Reacties en vragen

Wij denken dat we goed geluisterd hebben naar de aanwezigen op 14 november en dat dit plan een mooie toevoeging is van woningen in Goudswaard. We zijn benieuwd wat u er van vindt! Via bovengenoemde webpagina bekijkt u het plan, kunt u reageren en eventuele vragen stellen. Dat doet u via het contactformulier op de pagina.

Veel plezier bij het bekijken van deze nieuw te ontwikkelen buurt in Goudswaard!