Terug naar het overzicht

Diamanten huwelijk voor echtpaar Noordhoek-Verrijp uit Numansdorp

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Dinsdag 26 oktober vierde het echtpaar Noordhoek-Verrijp uit Numansdorp hun 60-jarig huwelijksjubileum. Zaterdag bracht Dorpswethouder Harry van Waveren een bezoek aan het echtpaar om hen te feliciteren namens het gemeentebestuur. Ze ontvingen ook een feestelijke bos bloemen.

Jan Noordhoek en Corrie Noordhoek-Verrijp leerden elkaar kennen op 1 december 1957 op de Voorstraat in Numansdorp. Tijdens hun huwelijk zijn ze meerdere keren verhuisd, zo woonden ze 12 jaar in de Beatrixstraat, 44 jaar in de Rijksstraatweg en nu 4 jaar aan de Van Beethovenstraat. Je kunt wel zeggen dat het echtpaar echte Numansdorpers zijn. Samen kregen ze 2 zonen en 4 prachtige kleinkinderen.    

Jan en Corrie zitten met 81 en 79 jaar zeker niet stil. Samen vinden ze het heerlijk om te fietsen en een beetje luxe te kamperen. Jan heeft jaren als vrijwilliger op de bus van het Rode Kruis en bij de binnenhaven gewerkt. Nu is zijn grootste hobby achter de computer zitten en oude foto’s van Numansdorp en de Hoeksche Waard bekijken. Corrie haar hobby’s zijn borduren en koffie schenken bij Woon-, Zorg- en Dienstencentrum Alerimus. Op de vraag wat volgens hen het geheim van een goed huwelijk is, antwoorden Jan en Corrie: “Het is geven en nemen. Nooit ruzie maken, maar weleens hard praten.”