Terug naar het overzicht

Denkt u graag mee? Enquête over de participatievisie - verlengd tot en met 18 augustus

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Gemeente Hoeksche Waard nodigt inwoners, ondernemers en (vertegenwoordigers van) maatschappelijke organisaties uit om mee te denken over de participatievisie waar zij op dit moment aan werkt. Een participatievisie beschrijft de betrokkenheid van inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties bij plannen en projecten van de gemeente. Via een enquête kunnen mensen aangeven wat zij graag terug willen zien in de participatievisie.

Wie denkt er graag mee en wat zijn dan de wensen?

De gemeente is benieuwd op welke manier mensen willen meedenken over plannen en projecten van de gemeente en over bepaalde beslissingen die de gemeente neemt. Sommige mensen denken graag vanaf het begin mee over plannen. Anderen vinden dat inwoners de gemeente ook van advies mogen voorzien omdat zij veel kennis hebben over een bepaald onderwerp. En er zijn mensen die liever pas meedoen met een project als de uitvoeringsfase van start gaat.

Online enquête participatievisie verlengd tot en met 18 augustus

Bent u inwoner, ondernemer of vertegenwoordiger van een maatschappelijke organisatie en denkt u graag mee? Vul dan op deze website de enquête over de participatievisie in. De periode om de enquête in te vullen is verlengd tot en met 18 augustus.