Terug naar het overzicht

Denk mee over de parallelweg Maasdam - ’s-Gravendeel

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Van vrijdag 22 mei tot en met maandag 1 juni kunt u online meedenken over het project parallelweg Maasdam – ’s-Gravendeel. Langs het grootste gedeelte van de N217 loopt een parallelweg voor langzaam verkeer (landbouwverkeer en fietsers). Tussen Maasdam en ’s-Gravendeel ontbreekt deze weg. Op www.gemeentehw.nl/parallelweg informeren we u over het plan om ook hier een parallelweg aan te leggen.

We informeren u via onze website
Helaas kan de geplande inloopavond door de huidige coronacrisis niet doorgaan. We hebben een andere manier bedacht om u te informeren over het plan. Vanaf vrijdag 22 mei tot en met maandag 1 juni kunt u het plan bekijken via onze website: www.gemeentehw.nl/parallelweg.

Geef uw mening!
Ingenieursbureau Royal Haskoning heeft een voorstel gemaakt voor de inrichting van de parallelweg op deze locatie. Het resultaat hiervan tonen we u graag op www.gemeentehw.nl/parallelweg. Aan de hand van 2 schetsen (afbeelding 1 en 2) kunt u meedenken. We zijn benieuwd wat u ervan vindt! Online bekijkt u het plan, kunt u reageren en eventuele vragen stellen. Dat doet u via het reactieformulier op de pagina. We hopen op deze manier veel ideeën en bruikbare informatie op te halen.