Terug naar het overzicht

Brief van de gemeenteraad

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Beste Hoeksche Waarders,

We hadden het heel graag anders gezien, maar corona is er nog steeds. En we zijn er nog niet van af, ook niet van de extra maatregelen die gelden.

Als gemeenteraad zijn wij vanaf maart vooral digitaal gaan werken. In het gemeentehuis van Oud-Beijerland is het stil, de raadsvergaderingen zijn alleen maar digitaal. Gelukkig blijven inwoners inspreken en ons mailen. En we ontmoeten elkaar – op veilige afstand –  op straat.  Dank u wel daarvoor!

Graag willen we u blijven ontmoeten

Wat speelt er in de Hoeksche Waard? Graag horen wij uw mening, uw verhaal. Wij luisteren, ook digitaal! Op de volgende manieren kunt u uw stem laten horen:

  • Wilt u inspreken of wilt u iets kwijt aan de raad, mail dan naar griffie@gemeentehw.nl of bel naar 088 – 647 18 74.
  • U kunt rechtstreeks inspreken tijdens de vergadering vanuit huis. U heeft dan wel een ipad, laptop of computer nodig met camera en geluid. Verder is het nodig om het programma Microsoft Teams te downloaden en te installeren.
  • Lukt het thuis niet? Dan kunt u naar het gemeentehuis in Oud-Beijerland komen. Hier wordt u geholpen met het inspreken.
  • Wilt u contact met een van de raadsleden, ga dan naar www.gemeentehw.nl/raadsleden.

Raadsvergaderingen online volgen

Wilt u met eigen ogen zien waar de raad over vergadert? Welke onderwerpen op de agenda staan? Welke besluiten de raad neemt? Wees welkom! U kunt de vergaderingen volgen via www.gemeentehw.nl/rechtstreekse-uitzendingen-en-geluidsverslagen. U kunt hier ook de vergaderingen terugkijken, via uitzending gemist.

Voor de komende periode kunnen we u alleen maar vragen: houd vol, want alleen samen krijgen we corona onder controle.

Namens de fracties van de gemeenteraad Hoeksche Waard: BurgerBelangen, CDA, ChristenUnie, Constructief HW, D66, GroenLinks, Lokalen Hoeksche Waard, Pahladsingh en Rood, PvdA, Seniorenpartij HW, SGP en VVD.