Terug naar het overzicht

Bespaar energie en maak uw bedrijfspand winterklaar met de Energiekansenscan

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Nu het najaar aanbreekt, is het verstandig om alvast vooruit te kijken naar de winter. Net als andere ondernemers en maatschappelijke organisaties kunt u overwegen hoe u energie kunt besparen en uw bedrijfspand energiezuiniger kunt maken. Hoe profiteert u hierbij van de gratis Energiekansenscan?

Keuzemogelijkheden in energieadvies

De Energiekansenscan biedt een breed aanbod aan mogelijkheden op het gebied van energieadvies, volledig afgestemd op de behoeften van uw onderneming of maatschappelijke organisatie. Kies bijvoorbeeld uit 2 maatwerkadviezen: ‘Zonnepanelen’ of ‘Energielabelverbetering’, of ga voor een ‘Energiebespaarscan’. Bovendien kunt u het energieadvies aanvullen met adviesuren van een onafhankelijke energieadviseur, tot een bedrag van € 1.200,- (exclusief btw) is bereikt. Ook kunt u ervoor kiezen om het volledige bedrag te besteden aan advies en begeleiding van de energieadviseur. De adviseur richt zich op de energievraagstukken binnen uw organisatie.

Verminder uw energierekening met de Energiekansenscan

Maakt uw onderneming of maatschappelijke organisatie jaarlijks gebruik van minimaal 10.000 kWh aan elektriciteit en/of 4.000 m³ aan aardgas? In dat geval vormen energiekosten hoogstwaarschijnlijk een aanzienlijk deel van uw vaste uitgaven en kunt u de Energiekansenscan kosteloos aanvragen.

Hoe profiteert u van de Energiekansenscan?

Meer informatie over de gratis Energiekansenscan en hoe u ervan kunt profiteren, vindt u op de website van Energieke Regio. Er is een beperkt aantal Energiekansenscans, die gemeente Hoeksche Waard kosteloos aanbiedt.