Terug naar het overzicht

Benieuwd of een hybride warmtepomp wat voor uw koopwoning is?

Dit nieuwsbericht is verlopen.

De gemeente biedt u in samenwerking met het Regionaal Energieloket gratis ondersteuning om te onderzoeken of een hybride warmtepomp bij uw koopwoning en situatie past. Een hybride warmtepomp werkt samen met de cv-ketel en zorgt voor een groot deel (50 tot 80%) van de verwarming van uw woning. U bespaart hierdoor flink op uw gasverbruik en energiekosten. De cv-ketel verwarmt het tapwater en springt soms bij, bijvoorbeeld als het buiten vriest. In de zomer kan een hybride warmtepomp soms ook de woning koelen.

Weten of uw woning geschikt is? Kijk de online informatieavond terug!

Op woensdag 15 december vond er een online informatiebijeenkomst plaats met meer informatie over de hybride warmtepomp en de inkoopactie. De opname van deze bijeenkomst kunt u terugkijken via de website van het Regionaal Energieloket. Zo krijgt u een eerste beeld of een hybride warmtepomp een mogelijkheid is voor uw woning.

Meedoen aan de actie voor een hybride warmtepomp? Schrijf u voor 30 januari in

Tot 30 januari kunt u meedoen met de inkoopactie door u vrijblijvend in te schrijven via de website van het Regionaal Energieloket. Na inschrijving wordt u gebeld om te bespreken of een hybride warmtepomp een goede optie lijkt voor uw woning. Daarna volgt een woningopname en bekijkt de installateur ter plekke of uw woning geschikt is. U ontvangt dan vrijblijvend een offerte, waarop u beslist of u meedoet aan de actie. Doordat meerdere woningeigenaren meedoen aan de actie, ontvangt u een scherp aanbod.