Terug naar het overzicht

Akse Media gestart met advertentieverkoop gemeentegids

Dit nieuwsbericht is verlopen.

In september komt de nieuwe gemeentegids Hoeksche Waard uit. De gemeentegids wordt uitgegeven door Akse Media uit Den Helder. Akse Media start deze week met de acquisitiewerkzaamheden voor de gemeentegids 2021-2022. Dat betekent dat ondernemers door een vertegenwoordiger van Akse Media worden benaderd of zij advertentieruimte willen kopen in de gemeentegids. Wij benadrukken dat dit de enige officiële gids is die met medewerking van de gemeente verschijnt.

In de gemeentegids staat een uitgebreid overzicht van alle openbare voorzieningen, instellingen, verenigingen en het bedrijfsleven in gemeente Hoeksche Waard. Ook vindt u in de gids informatie over gemeentelijke producten en diensten. Inwoners van gemeente Hoeksche Waard ontvangen de gids gratis in de brievenbus (behalve als er een nee-nee of nee-ja sticker op zit).

Geef uw vermelding of wijziging zelf door!

Wilt u dat uw organisatie, vereniging of bedrijf wordt vermeld in de gemeentegids? Of wilt u een wijziging van de contactgegevens doorgeven? Neem dan rechtstreeks contact op met Akse Media. Aanmeldingen, aanvullingen op- en wijzigingen in de gemeentegids Hoeksche Waard zijn van harte welkom! Organisaties of bedrijven die een vermelding wensen of een wijziging door willen geven, kunnen dat ook rechtstreeks doen bij Akse Media. Stuur een e-mail naar redactie@aksemedia.nl of bel 0223 – 67 30 10.