Terug naar het overzicht

Aantal test- en vaccinatielocaties de komende dagen dicht door storm

Dit nieuwsbericht is verlopen.

In verband met de verwachte storm sluit de GGD ZHZ donderdag 17 en vrijdag 18 februari de testlocaties in Gorinchem en Mijnsheerenland. Op vrijdag 18 februari zijn ook de vaccinatielocaties in Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht gesloten. De testlocatie in Dordrecht aan de Calandstraat 44 blijft op beide dagen geopend. De vaste vaccinatielocaties in Gorinchem, Dordrecht en Puttershoek zijn vanaf vandaag, 16 februari, 18.00 uur tot en met zaterdag 19 februari gesloten.

Afspraak voor testen omboeken

Heeft u voor morgen of vrijdag een afspraak gemaakt om u te laten testen op een van deze locaties? Dan belt de GGD ZHZ u om uw afspraak om te boeken naar de testlocatie in Dordrecht of naar een andere dag. Vanaf zaterdag zijn alle testlocaties weer geopend.

Vaccinatielocaties tot en met 19 februari gesloten

Bij de vaccinatielocaties kunnen de tenten gaan bewegen en daardoor veel lawaai veroorzaken. De veiligheid van de GGD-medewerkers en bezoekers kan daardoor niet gegarandeerd worden.

Afspraak voor vaccinatie omboeken of naar vrije inloop

Heeft u voor donderdag, vrijdag of zaterdag een afspraak gemaakt om u te laten vaccineren? Dan stuurt de GGD ZHZ een sms. Daarbij krijgt u de keuzemogelijkheid op een ander moment tijdens de vrije inloop langs te komen of naar één van de tijdelijke vaccinatielocaties voor fijnmazig vaccineren te gaan. Kijk hier voor het actuele overzicht van tijdelijke vaccinatielocaties die open zijn.

Coronavaccinatie voor kinderen

De geplande coronavaccinatie voor kinderen wordt verschoven naar volgende week (week van 21 februari t/m 27 februari). De GGD ZHZ belt naar degenen die een afspraak voor kinderen hebben gemaakt. Kinderen kunnen geen coronavaccinatie halen op een tijdelijke vaccinatielocatie voor fijnmazig vaccineren.