Terug naar het overzicht

70plus? Houd uw brievenbus volgende week in de gaten

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Dan valt het najaarsnummer van het seniorenmagazine ‘Wegwijs’ op de deurmat van alle 70-plussers in de Hoeksche Waard. In deze Wegwijs neemt de columnist u mee naar vroeger tijden waarin de postbezorger in de buitengebieden van de Hoeksche Waard de AOW aan huis uitbetaalde, leest u wat de overeenkomst is tussen een kunstenares en een kip en vertelt een weduwe openhartig over haar zoektocht naar een maatje.

In de rubriek Wonen vindt u informatie en tips over wonen voor senioren in de Hoeksche Waard en in de Gemeenterubriek maakt u kennis met de Compaan, een tablet voor mensen die niets van computers weten. We informeren u over de Keuzehulp, als stof tot nadenken en de adviesraad Sociaal Domein stelt zich aan u voor.

Wat corona betekent voor het contact met een volwassen zoon met autisme vertelt een moedige moeder in de rubriek Mantelzorg. In de rubriek Bijzonder deelt een niet alledaagse dame van 88 haar interesse voor auto’s en Formule 1 en mocht u zoeken naar de puzzel, deze is gestopt. De redactie wil meneer Willemsen, die zich 10 jaar lang hiervoor met veel enthousiasme heeft ingezet, nogmaals bedanken! Op de achterkant van Wegwijs vindt u interessante en leuke weetjes.