Terug naar het overzicht

70 plus? Houd dan uw brievenbus in de gaten

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Het voorjaarsnummer van het seniorenmagazine ‘Wegwijs’ valt namelijk weer op de mat bij alle 70-plussers in de Hoeksche Waard.

In deze editie

In deze editie van de Wegwijs neemt de columnist u mee naar zijn vakantie-eiland. Ook de plek waar een bekend schrijfster al 47 jaar haar verhalen schrijft en waar de geliefden Pierre en Sonja na 60 jaar herenigd werden. Door corona staat ontmoeten al ruim een jaar op een laag pitje. Dat maakt dat actievelingen als het echtpaar Meinster niet kan wachten totdat zij weer plaatjes kunnen draaien en achter de bar bij de wijkvereniging of Klein Profijt kunnen staan.

Ben Cramer in de rubriek Ontmoeting

In de rubriek Ontmoeting leest u hoe Ben Cramer lang geleden aan zijn optreden in Alcazar een luchtje overhield. En mocht u in deze tijden van contact op afstand een vertrouwd gesprek missen dan kan de Luisterlijn wellicht iets voor u betekenen.

Nieuwbouwprojecten, mantelzorg en meer

Nu u alle tijd hebt om na te denken over uw woonsituatie, hebben we een 5-tal nieuwbouwprojecten voor u op een rijtje gezet, zowel koop als huur. In de gemeenterubriek informeren we u over personenalarmering en over ouderenmishandeling, wat ook in de Hoeksche Waard helaas voorkomt. In de rubriek Mantelzorg leest u hoe een dochter zorgt voor haar moeder, ‘op de ouderwetse manier’, zoals ze zelf zegt. Tussen de Wetens(w)aardigheden vindt u tenslotte vast en zeker wat inspiratie en tips.