Terug naar het overzicht

65 jaar getrouwd! Briljanten huwelijk voor echtpaar Moerman uit Klaaswaal

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Op zondag 6 december was het 65 jaar geleden dat Ary (87) en Nel (85) Moerman in het huwelijk traden. Burgemeester Bram van Hemmen feliciteerde het briljanten echtpaar telefonisch. Ook werd -namens het college- een mooie bos bloemen bezorgd.

Het stel leerde elkaar kennen toen ze allebei op Voorne Putten woonden; Nel in Zuidland en Ary in Zwartewaal. Daar trouwden ze en kregen 3 dochters.  Zo’n 35 jaar geleden verhuisde het gezin vanuit Zwartewaal naar Westmaas en later naar Klaaswaal. Ary is zijn hele werkzame leven aardappelhandelaar geweest. Nel was daarin zijn steun en toeverlaat, ook op administratief gebied. Als organist heeft Ary jarenlang de samenzang in de Gereformeerde kerk in Westmaas begeleid Het echtpaar Moerman hielp de Stichting Geven om Jong Leven in Westmaas oprichten.

Ary en Nel hebben inmiddels naast de 3 dochters ook 6 kleinkinderen en 6 achterkleinkinderen. Afgelopen halfjaar hebben ze samen veel moeten meemaken door gezondheidsproblemen. Daarnaast hebben ze ook nog eens allebei corona gehad. Al met al is het heel bijzonder dat ze deze mijlpaal afgelopen zondag hebben mogen beleven!