Samenwerking tegen schulden (04-01-2018)

Dit item is verlopen op 05-03-2018.

Heeft u moeite om de eindjes aan elkaar vast te knopen? Bijvoorbeeld achterstanden bij het betalen van rekeningen of schulden waar u niet uit komt? Wacht dan niet te lang om hulp of advies te vragen. De vijf gemeenten in Hoeksche Waard, HW Wonen, Humanitas, Welzijn Hoeksche Waard, Dienst Gezondheid & Jeugd en Werk & Inkomen Hoeksche Waard (WIHW) hebben op 4 januari afspraken gemaakt om schulden te voorkomen.

WIHW biedt inwoners in de Hoeksche Waard met financiële problemen advies en/of hulp aan. Zo kunt u bijvoorbeeld in contact komen met Ashna Gajadhar Sukul, een van onze medewerkers Schuldhulpverlening. Volgens Ashna is de samenwerking met de andere organisaties heel belangrijk: “We zien hoe mensen gebukt gaan onder hun schulden, maar ook dat hier als oorzaak of gevolg vaak andere problemen bij komen kijken. Wij willen met elkaar mensen ondersteunen in het voorkomen en zo mogelijk oplossen van dreigende schulden, zodat iedereen mee kan doen in de samenleving.”

Door samen te werken willen wij u beter van dienst zijn en u sneller doorverwijzen naar ondersteuning die bij u past. U kunt bij elk van de organisaties terecht. U kunt ook via onze website gratis en anoniem online budgethulp ontvangen met de geldplannen van Startpunt Geldzaken. De geldplannen zijn beschikbaar voor verschillende typen huishoudens en bieden bespaartips, adviezen voor het omgaan met geld en informatie over regelingen.

Ga naar Startpunt Geldzaken

Informatie over dit product

U bent hier:Home | Nieuws | Samenwerking tegen schulden
Deel deze pagina

J. vd Heijdenstr. 11, 3261 LE Oud-Beijerland
Beetsstraat 7C, 3261 PL Oud-Beijerland
088-6471 100  
info@wi-hw.nl 
Openingstijden