Terug naar de vorige pagina

Oud-Beijerland: asfalteren Koninginneweg

Firma KWS Infra B.V. uit Zwijndrecht start in week 36 (begin september) met de werkzaamheden aan de Koninginneweg in Oud-Beijerland.

Planning

De werkzaamheden starten op 4 september en zijn 29 september gereed. Deze planning kan veranderen als het weer of andere onvoorziene omstandigheden daar aanleiding toe geven.

In de eerste week worden alleen werkzaamheden aan de verkeerslichten uitgevoerd. Daarna starten de asfaltwerkzaamheden.

Werkzaamheden in fases en afsluitingen

Tijdens de werkzaamheden worden er afzettingen geplaatst en wordt het verkeer omgeleid.

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd om de omgeving zo goed mogelijk bereikbaar te houden.

Fase 1 loopt van de bocht bij Beneden Oostdijk tot halverwege de kruising met Pad van Jongejan en Steenenstraat. De Prinses Irenestraat en Julianastraat zijn afgesloten. Vanuit Pad van Jongejan kunt u nog linksaf de Koninginneweg op, vanuit Steenenstraat kunt u nog rechts en rechtdoor, vanaf Koninginneweg kunt u nog rechtsaf Pad van Jongejan in.

Fase 2a loopt van halverwege de kruising met Pad van Jongejan en Steenenstraat tot halverwege de kruising met Koningsdreef. Croonenburg is afgesloten. Vanuit Pad van Jongejan kunt u nu rechtsaf Koninginneweg op, vanuit Steenenstraat kunt u nu linksaf en rechtdoor. Koningsdreef blijft bereikbaar vanuit de richting van de N217.

Voor de bereikbaarheid van de begraafplaats wordt een doorsteek gemaakt naar het fietspad. Bestemmingsverkeer kan vanuit de richting van de N217 over het fietspad de begraafplaats bereiken.

Fase 2b loopt van halverwege de kruising met Koningsdreef tot net voor de rotonde met Maseratilaan. Langeweg is afgesloten. Bedrijventerrein De Hoogerwerf blijft bereikbaar via Maseratilaan. Koningsdreef is nu bereikbaar vanuit de richting van het centrum.

Fase 2C betreft het gebied van fase 2a en 2b. In deze fase brengen we de asfaltdeklaag en belijning aan. Koningsdreef is nu bereikbaar via de poort aan de achterzijde van Autobedrijf Kooiman. Deze poort wordt tijdelijk opengesteld.

Alle woningen die direct aan het werkvak staan blijven bereikbaar via de parallelwegen. Bewoners worden tijdens de werkzaamheden door verkeersregelaars geïnformeerd over de bereikbaarheid van hun woning.

Heeft u nog vragen voor de aannemer?

Neemt u dan gerust contact op met de omgevingsmanager van KWS, Anja Grootendorst. Zij is tijdens kantooruren te bereiken via telefoonnummer 06-11320281 of via mail agrootendorst@kws.nl of via de KWS app. 

Heeft u nog vragen voor ons als opdrachtgever?

Neem dan contact op met team Openbare Ruimte, tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 088-647 36 47 of via telefoonnummer 14 0186.

Locatie werkzaamheden

De locatie van de werkzaamheden op de Koninginneweg in Oud-Beijerland
Klik op de afbeelding om deze in het groot te bekijken.