Deze pagina is verlopen.
Terug naar de vorige pagina

Numansdorp - Burgemeester de Zeeuwstraat afgesloten voor doorgaand verkeer

Omleiding

De omleiding voor het autoverkeer loopt via de Wethouder van der Veldeweg. Fietsers kunnen gebruik maken van de Groeneweg. Diverse borden geven de omleiding aan. Voor de hulpdiensten is er een noodroute beschikbaar over het werkgebied.

Meer informatie en vragen

Voor meer informatie en vragen vooraf over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met Martin Tak van gemeente Hoeksche Waard via telefoonnummer 088 – 647 14 35. Tijdens de uitvoering kunt u contact opnemen met aannemer De Regt Grond Infra Groen B.V. via telefoonnummer 0186 – 69 25 04.