Deze pagina is verlopen.
Terug naar de vorige pagina

N217 – weekendafsluitingen

In het weekend van vrijdag 2 tot maandag 5 december zijn er op de N217 werkzaamheden op twee locaties.

Weekendafsluiting kruising Polderweg/N217

De kruising Polderweg/N217 is afgesloten voor autoverkeer. Dit duurt van vrijdag 2 december 20.00 uur tot maandag 5 december 6.00 uur ’s ochtends.

Zowel de kruising als de volgende wegen zijn dan afgesloten:
• Polderweg van de kruising N217 tot aan de Blaaksedijk
• Blaaksedijk vanaf de kruising met de Provinciale weg tot aan de Postweg
• Postweg vanaf het kruispunt Groeneweg/Blaaksedijk
• Langeweg vanaf de Blaaksedijk tot aan de Postweg
• N217 vanaf de provinciale weg tot aan de Sportlaan

Omleidingsroutes

De omleidingsroutes zijn als volgt:
• Komend vanaf de A16 en Kiltunnel? Rij dan om via de A16, A15 en A29.
• Komend vanuit de richting Oud-Beijerland kunt u via de A29, A15 en A16.

De routes zijn met wegbewijzeringsborden aangegeven vanaf de invalswegen vanaf de snelwegen A16, A15 en A29. Kijk voor meer informatie op de website N217.

Weekendafsluiting N217 tussen rotonde Sportlaan en rotonde N491

Ook wordt er aan de N217 gewerkt ter hoogte van het viaduct over de Boezemvliet in Maasdam. Dit duurt ook van vrijdag 2 december 20.00 uur tot maandag 5 december 6.00 uur ’s ochtends.

Automobilisten kunnen tussen de rotonde Sportlaan en rotonde N217/N491 (’s-Gravendeelseweg/Trambaan) via de parallelweg, van en naar Puttershoek komen.

Fietsers mogen dan niet over de parallelweg omdat dat te veel risico vormt. Zij worden door Maasdam omgeleid via de Sportlaan, de Lageweg en de ’s-Gravendeelseweg.

Zie de overzichtstekening met de omleidingsroute onderaan deze pagina.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer rijdt tijdens deze weekendafsluiting volgens dienstregeling. De bussen rijden wel via een alternatieve route, dus houdt u rekening met kleine vertragingen. Kijk voor meer informatie op de website van Connexxion.

Heeft u vragen? Stuur een e-mail naar mjlm.andriessen@pzh.nl

Overzichtskaartje

Omleidingsroute tussen rotonde Sportlaan en rotonde N491