Spring naar content
Deze pagina is verlopen.
Terug naar de vorige pagina

Mijnsheerenland - N489 resterende werkzaamheden na 15 augustus

Provincie Zuid-Holland is bezig met het groot onderhoud op de N489. De afgelopen weken is op de kruising N489-Raadhuislaan een rotonde aangelegd, waterschap Hollandse Delta heeft in deze periode de persrioolleiding vervangen. Vanaf 15 augustus is de rotonde Raadhuislaan klaar en is de hoofdrijbaan van de N489 weer geopend voor autoverkeer.

Resterende werkzaamheden

Binnenkort wordt nog een aantal werkzaamheden uitgevoerd. Deze werkzaamheden duren tot en met 26 september. Rondom de rotonde Raadhuislaan worden afrondende werkzaamheden uitgevoerd, zoals het slopen van de oude weg bij de Doesburgerweg. Deze werkzaamheden zijn zichtbaar, maar hier heeft het verkeer geen last van.

Fietspad Raadhuislaan-Westdijk gesloten

Het fietspad tussen de Raadhuislaan en Westdijk blijft na 15 augustus dicht vanwege werkzaamheden met kabels en leidingen. Vanaf 27 september is het fietspad weer open.

Omleidingsroute

Fietsers tussen de Raadhuislaan en Westdijk volgen tijdens de werkzaamheden een omleiding via de Laan van Westmolen. De oversteek tussen de Westdijk en de Maasdijk blijft ook open. Een overzichtstekening van de omleidingsroute vindt u onderaan deze tekst.

Rijbaanafsluiting

Door werk aan kabels en leidingen is één rijbaan tussen de Westdijk en de Blauwesteenweg op verschillende momenten afgesloten. Het verkeer kan om de beurt langs het werk rijden.

Werkzaamheden door waterschap Hollandse Delta

Waterschap Hollandse Delta werkt tot 20 september nog op de Raadhuislaan ter hoogte van het gemaal. Verkeer blijft hierdoor om en om rijden op dit gedeelte van de Raadhuislaan. Door een kleine vertraging worden nu nog wat resterende werkzaamheden uitgevoerd.

Overzichtstekening