Spring naar content
Terug naar de vorige pagina

Mijnsheerenland - Blauwesteenweg 3 weken afgesloten

Provincie Zuid-Holland voert van 26 maart tot en met 17 april 2021 werkzaamheden uit op de Blauwesteenweg in Mijnsheerenland. De werkzaamheden zijn onderdeel van het groot onderhoud op de N489.

Werkzaamheden Blauwesteenweg

De provincie vervangt de verouderde duiker onder de Blauwesteenweg (dicht bij het kruispunt met de N489). Ook kabels en leidingen worden verlegd.

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden is de Blauwesteenweg ter hoogte van de N489 afgesloten voor alle verkeer.

• Bestemmingsverkeer voor de Blauwesteenweg kan omrijden via de Groeneweg.
  • Fietsers volgen een omleiding via de Smitsweg (N489) en de Groeneweg.
  • Hulpdiensten kunnen de woningen bereiken.

Nieuwe situatie voor fietsers

Na de vervanging van de duiker wordt een stuk fietspad tussen de Blauwesteenweg en het tankstation aangelegd. Dit fietspad wordt aangesloten op de bestaande fietsoversteek op de N489. Hierdoor komt het fietspad aan de andere kant van de weg te vervallen en steken fietsers in de nieuwe situatie over via de andere kant.

Meer informatie vindt u op de website van Provincie Zuid-Holland.