Terug naar de vorige pagina

Maasdam - riool en bestratingswerkzaamheden Merwedestraat

Aannemer KWS Infra uit Zwijndrecht is gestart met de werkzaamheden aan de Merwedestraat en de Vliet in Maasdam.

Afsluitingen

Tijdens de werkzaamheden worden de rijbaan en parkeerplaatsen afgesloten, deze afsluitingen worden met borden aangegeven. Er worden kleine omleidingen ingesteld.

De werkzaamheden duren tot en met juli 2023.

KWS Infra heeft KWS-app als communicatiemiddel voor het project

Voor actuele informatie over onze werkzaamheden kunt u de gratis KWS-app downloaden via de App store voor Apple of de Playstore voor Android. U kunt zoeken op het project ‘Reconstructie Merwedestraat Maasdam’ en deze als favoriet aanvinken door op het sterretje te klikken. Wij zullen u met behulp van updates op de hoogte houden van de actuele zaken rondom onze werkzaamheden.

Heeft u nog vragen aan de gemeente over dit project

Neemt u dan contact op met onze toezichthouder van het team beheer Openbare Ruimte, Ron de Wolf, hij is tijdens kantooruren bereikbaar via 088-647 36 47 of via 14 0186. U kunt hem ook een email sturen via openbareruimte@gemeentehw.nl