Spring naar content
Terug naar de vorige pagina

Heinenoord - werkzaamheden Kalesland, Avenhil en Kooimansland

In augustus is de gemeente gestart met groot onderhoud van de Kalesland, Avenhil en Kooimansland in Heinenoord. Ook zal een nieuwe speeltuin geplaatst worden aan de Kalesland.

Planning

De werkzaamheden zullen volgens de planning op vrijdag 25 februari 2022 afgerond zijn.

Speeltuin Kalesland

Er is eind vorig jaar door de direct omwonenden van de Kalesland gestemd op het ontwerp van de nieuwe speeltuin, hieruit is de trein als winnaar uit de bus gekomen. Dit is dan ook het ontwerp wat binnenkort uitgevoerd wordt.

Momenteel is het nog een grote natte zandbak

De nieuwe toestellen verwachten wij eind februari te plaatsen. Dit heeft te maken met een bepaalde lever- en fabricagetijd.

In februari zal Van den Berg Westmaas BV beginnen met de inrichting van het plein zoals dit op de tekening is aangegeven. Als dit klaar is worden de toestellen en het kunstgras geplaatst. De beplanting wordt door de buitendienst verzorgd.

Fase 3: Kalesland

Van 10 januari tot en met 18 februari is Kalesland afgesloten. Deze straat wordt opnieuw ingericht.

Op 26 januari is de kruising Kalesland met JF Kennedylaan afgesloten. Deze dag is een omleiding ingesteld die loopt via Molenweg-Dorpsstraat en Wouter v/d Walestraat. Bekijk hiervoor deze overzichtstekening.

Omleiding wegverkeer

De firma Van Den Berg Westmaas voert het werk uit in verschillende fases. Er worden ter plaatse omleidingsroutes ingesteld, volg voor deze routes de borden. Tijdens de afsluiting van Kalesland blijft de doorgaande route via de JF Kennedystraat beschikbaar.

Waar gewerkt wordt kan hinder ontstaan, wij vragen hiervoor uw begrip.

Overzichtstekening