Personeelsdiensten Hoeksche Waard wint Vliegwielprijs Pact van de Waard

Vanuit het Pact van de Waard wordt jaarlijks de Vliegwielprijs toegekend aan een initiatief wat bijdraagt aan de vitaliteit van de Hoeksche Waard. Dit jaar gaat de prijs naar Personeelsdiensten Hoeksche Waard.

Het Pact van de Waard is een initiatief van 9 maatschappelijke organisaties in de regio en het Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard. In 2014 tekenden zij een convenant om de gevolgen van de demografische veranderingen in de Hoeksche Waard gezamenlijk aan te pakken. Een van de daaruit voortkomende projecten is de Vliegwielprijs. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een organisatie of persoon die tot de meest innovatieve uitvoering van een idee is gekomen, passend bij de doelstellingen van het convenant. Het Pact van de Waard ziet het vliegwiel als symbool om een initiatief te onderstrepen, dat vaak na een moeilijke start op snelheid komt en vervolgens een verrassend effect heeft op het begin van een interessante ontwikkeling. Het ene beïnvloedt het andere en hopelijk komen daar meerdere activiteiten uit voort, die aansprekend zijn voor de regio.

Personeelsdiensten Hoeksche Waard bevindt zich nog in die startfase, maar heeft potentie om als vliegwiel te dienen. Het jonge bedrijf, gestart op 1 februari van dit jaar, is actief als werving en selectie bureau en als uitzendbureau in de regio. Het is een echt Hoeksche Waards bedrijf en staat midden in de Hoeksche Waardse samenleving. De bemiddeling door het bureau tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt wordt gekenmerkt door een no-nonsens aanpak en maatschappelijke betrokkenheid. Daardoor levert Personeelsdiensten Hoeksche Waard een belangrijke bijdrage aan de zo noodzakelijke economische en maatschappelijke dynamiek in onze regio. Dit wordt door de leden van het Pact van de Waard gewaardeerd door het toekennen van de Vliegwielprijs 2017. Op 22 december is de prijs aan Personeelsdiensten Hoeksche Waard overhandigd

Niet gevonden wat u zocht?

vergrootglasLaat het ons weten en stuur een e-mail. Wij helpen u graag verder.

U bent hier:Home | Actueel | Nieuws | Personeelsdiensten Hoeksche Waard wint Vliegwielprijs Pact van de Waard
Deel deze pagina

Bezoekadres: Waleplein 2, 3291 CZ Strijen 
Postadres: Postbus 5881, 3290 EA Strijen  
info@sohw.org 
088 - 647 12 74