A A

Werken bij de gemeente

De nieuwe gemeente Hoeksche Waard biedt volop kansen voor enthousiaste en betrokken professionals.

De Hoeksche Waard is een unieke streek met ruim 85.000 inwoners aan de rand van de Randstad, waar de vergezichten altijd dichtbij zijn. Groot en klein, je vindt het op ons mooie eiland. Een gebied met kreken, polders, dijken, ruimte, karakteristieke dorpen met hechte gemeenschappen. Maar ook ondernemerszin, duurzame en innovatieve landbouw. Een gemeente die haar bewoners graag vraagt: wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Help jij mee met de ontwikkeling van de nieuwe gemeente?

De opbouwfase waarin we ons bevinden geeft je alle ruimte om mee te werken aan een vernieuwde en vernieuwende gemeentelijke organisatie. Durf jij vanuit verschillende richtingen te kijken en wil je met jouw vakmanschap persoonlijke impact hebben op de ontwikkeling van de Hoeksche Waard? Wij bieden volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Kijk op werkenbijdehw.nl

Meer weten over werken bij gemeente Hoeksche Waard én onze vacatures bekijken? Klik dan op onderstaande button en ga naar de website werkenbijdehw.nl.

Ga naar werkenbijdehw.nl