A A

HW werkt! voor vacatures en productiewerk

Bent u voor een korte of langere tijd op zoek naar personeel? Of wilt u productiewerk uitbesteden? HW werkt!, onderdeel van de gemeente Hoeksche Waard, ondersteunt u bij het vinden van goede krachten.

Bent u op zoek naar personeel?

HW werkt! helpt u graag bij het duurzaam invullen van uw vacature; maatschappelijk verantwoord en met de benodigde kwaliteit en financiële voordelen. HW werkt! beschikt over het grootste werkzoekendenbestand van de Hoeksche Waard. U kunt rekenen op één vaste contactpersoon voor werving en selectie. Wij delen graag onze kennis over wet- en regelgeving, de regionale arbeidsmarkt en branches met u. Onze dienstverlening is kosteloos. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Wilt u productiewerk uitbesteden?

Heeft u handen te kort voor het verwerken van uw producten? Of het nu gaat om enkele stuks of grote series, HW werkt! neemt u graag uw productiewerk uit handen. Wij hebben ervaren medewerkers en een compleet uitgeruste productieafdeling. En onze medewerkers kunnen ook bij u op locatie aan de slag. Van eenvoudig, seriematig werk tot complete fabricage, van kleine aantallen tot grote aantallen, eenmalig of continue. Als u uw werk bij ons uitbesteedt, krijgt u vakwerk voor een aantrekkelijke prijs.

Ga naar de website van HW werkt!