Doe mee met de Ondernemerspeiling Hoeksche Waard

Gemeente Hoeksche Waard werkt aan een optimaal ondernemersklimaat voor de Hoeksche Waard. Om tot een eigentijds, efficiënt en betrouwbaar loket te komen, is de mening van u als ondernemer of agrariër ontzettend belangrijk. In de maand februari vragen wij dan ook naar uw  ervaringen in de Ondernemerspeiling Hoeksche Waard om zo in te spelen op wat er echt nodig is.

Waarom meedoen? Uw mening telt!

U bent als ondernemer van groot belang voor onze gemeente. Daarom vinden wij het belangrijk om te weten wat ú belangrijk vindt. Met uw input kunnen wij inspelen op wat nodig is voor agrarisch en ondernemend Hoeksche Waard. Zo proberen wij eraan bij te dragen dat u op een prettige en succesvolle manier kunt blijven ondernemen in onze gemeente.

Inhoud vragenlijst

In de vragenlijst kunt u aangeven wat u, als ondernemer of bedrijf, vindt van de omgeving waarin uw bedrijf is gevestigd, de bereikbaarheid, het contact met de gemeente, het economisch beleid en de service van de gemeente. Ook helpt het ons bij de inrichting van het ondernemersloket en het agrarisch loket. Wij sluiten graag aan bij uw wensen.

Hoe kunt u meewerken?

Wij vragen u om een digitale vragenlijst in te vullen. Dit duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Deelname aan het onderzoek is anoniem. Dat wil zeggen dat antwoorden op geen enkele wijze te herleiden zijn naar individuele bedrijven of personen. Onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau Het PON voert de peiling uit. Wilt u de vragenlijst uiterlijk vrijdag 28 februari 2020 invullen?

Schriftelijke vragenlijst opvragen?

Vult u de vragenlijst liever op papier in, dan kunt u een schriftelijke vragenlijst opvragen bij team klantinformatie via telefoonnummer 088 - 647 36 47 of via e-mail: klantinformatie@gemeentehw.nl.