Terug naar de vorige pagina

J.J. (Jurrian) Hensen

Burgerlid - ChristenUnie

Ik ben Jurrian Hensen, getrouwd met Anne en vader van 3 kinderen: Noah (7), Micha (5) en Saar (1). Ik ben eindverantwoordelijke bij Garden Tours, een Tour Operator gespecialiseerd in tuinreizen. Naast dat ben ik voorzitter van de MR van basisschool de Kriekenhof in Oud-Beijerland. In mijn vrije tijd ga ik graag met de racefiets op pad. Heerlijk genieten van de prachtige natuur. 

Toen eind 2018 de vraag kwam van Alma Vervelde (fractievoorzitter ChristenUnie Hoeksche Waard) of ik wilde meedoen met de fractie, begon het vrijwel direct te kriebelen. Na jaren actief geweest te zijn voor jongeren binnen de kerk, zag ik het als uitdaging om de interesse voor politiek te gaan combineren met mijn passie voor jongeren.  

Ik hoop samen met alle andere burger- en raadsleden voor elkaar te krijgen dat we een veilige gemeente weten te creƫren waar jongeren gezien worden en veilig kunnen opgroeien. Waar jongeren voldoende uitdagingen kunnen vinden en zichzelf kunnen ontwikkelen met perspectief op een toekomst op ons prachtige eiland.

Directeur Garden Tours B.V. Oud-Beijerland

  • Betaald

Directeur Travel B.V. Oud-Beijerland

  • Betaald

Directeur Hensen Holding B.V. Oud-Beijerland

  • Betaald

Voorzitter MR Christelijke basisschool de Kriekenhof Oud-Beijerland

  • Onbetaald